Laptop

Laptop, tablet, okostelefon használat és javítás tippek

ASUS ROG kiegészítők

2022. június 29. 23:03 - Kütyüszerviz

Aura RGB LED megvilágítás

asus aura rgbAz ASUS cég kiemelkedő minőségű számítógépeket, laptopokat és számítástechnikai hardvereket gyárt. A ROG széria lényege, hogy kifejezetten a gamereket célozza meg. Mivel a játékszoftverek gépigénye kiemelkedően magas, ennek megfelelően az ára jelentős. A ROG szériában gyártott gépek lényegében szórakoztató eszközök, ezért tulajdonosaik komoly összegeket szánnak nemcsak a hardver teljesítményére, hanem a dizájnra is.

A tetszetős megjelenés egyik eleme a LED megvilágítás, melyből az ASUS saját rendszert kínál AURA RGB néven.

ASUS AURA RGB technológia

Az AURA RGB technológia egy széleskörűen alkalmazható LED megvilágítási rendszer, mely bármilyen hardverelem megvilágítására, díszítésére alkalmas. A rendszer képes különféle fényeffektusok létrehozására, hozzáértők saját maguk is programozhatják a rendszert.

Aura Sync

Az Aura Sync az Asus által létrehozott szoftver, mely a különféle hardvereszközök megvilágítását képes egységesíteni, összehangolni. A szoftver segítségével a lakás, szoba berendezési tárgyainak, a hardverek LED megvilágítását és a plafonvilágítást tudjuk egységesíteni, a kívánt színharmóniát létrehozni.

AURA SDK, AURA REDY

Az Asus által forgalmazott LED megvilágítás érdekessége, hogy képes együttműködni a játékszoftverekkel is. Ha a játékprogram AURA Redy jelzést visel, akkor a program képes irányítani a hardvereket megvilágító LED-et is. Például a játékban történő robbanáskor a billentyűzet piros fénnyel imitálhatja azt. Egyelőre a Call of Duty Black Ops játék használja ki az ASUS ezen lehetőségét.

LED fal

Az AURA RGB egyik leg látványosabb megjelenése a LEDdel borított számítógépház. A számítógépház egy vagy több oldala lehet LEDdel borítva, mely képek és szöveg megjelenítésére is alkalmas lehet a szoftvernek köszönhetően.

Az Asus ezen terméke egyértelműen a magasabb árkategóriába tartozik és kifejezetten a ROG termékeket kereső gamerekre fókuszál.

ASUS ROG személyi számítógépek, laptopok és kiegészítők. Az ASUS a gamerek számára és kifejezetten a ROG szériához kapcsolódóan kifejlesztette az AURA RGB LED megvilágítást.

Szólj hozzá!
Címkék: laptop ASUS ROG

A bejegyzés trackback címe:

https://laptop.blog.hu/api/trackback/id/tr3617871003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása